PVC Stolarija

Glavni zadatak PVC prozora jeste što bolja toplotna i zvučna izolacija, veća energetska efikasnost, lako i jednostavno korišćenje i održavanje, povećanje komfora svakodnevnog života i povećanje bezbednosti i zaštite. Visoka toplotna i zvučna izolacija, lako i jednostavno korišćenje, veliki izbor boja i dizajna koji vraćaju toplotu i živost u prostor, čvrsti okovi, sigurnost i zaštita, glavne su karakteristike ove stolarije.

Salamander

Salamander je jedan od vodećih evropskih dobavljača kvaliteta za sisteme prozora i vrata koji su orijentisani na dizajn koji štede energiju. Kompanija, koja je u porodičnom vlasništvu, isporučuje inovativne, prilagođene i opipljive proizvode koji su održivi, izdržljivi i orijentisani na budućnost.

KBE

Proizvodimo izuzetno širok asortiman PVC profila prozora i ulaznih vrata po patentu proizvodjača Profine-KBE, Profine-Trocal i Profine-Kömmerling. Proizvodnja uskladjena sa standardima koje kontroliše Profine garantuje sveobuhvatan i kompaktan asortiman proizvoda za sve zahteve u modernoj proizvodnji PVC prozora.